Tarife servicii

Tarife

Tarifele serviciilor oferite variaza in functie de complexitatea acestora si se stabilesc in directa concordanta cu activitatea prestata. Venim in intampinarea nevoilor tale cu pachete tarifare avantajoase pentru a beneficia de cel mai bun pret, pornind de la 40 euro/sedinta de 50 de minute.

Pentru a fi cat mai avantajos pentru tine, am conceput planul tarifar de servicii de consultata astfel incat sa poti combina achizitionarea serviciilor noastre de consultanta in functie de nevoile tale. Astfel, in cadrul unei sedinte de consultanta, poti solicita atat informatii despre contributii obligatorii si impozite, cat si despre infiintarea PFA, cheltuielile deductibile sau aspecte legate de inspectia fiscala.

Contacteaza-ne, descrie pe scurt subiectele pe care vrei sa le abordam, si iti vom transmite in cel mai scurt timp o oferta de servicii personalizata.

tarife

In cazul in care desfasori deja o activitate independenta, iti recomandam serviciul de verificare al dosarului PFA, cat si serviciile de asistenta inspectie fiscala/pregatire a documentelor pentru inspectia fiscala. Tariful pentru astfel de servicii difera de la caz la caz, astfel ca se va stabili in functie de timpul alocat activitatii respective.

In ceea ce priveste serviciile de administrare PFA, oferim administrare lunara a activitatii PFA, infiintare PFA, lichidare PFA, servicii in cadrul Administratiei Financiare, etc. Tarifele se stabilesc punctual, in functie de pachetul de servicii solicitat si complexitatea activitatii desfasurate.

Contacteaza-ne si solicitarea ta va fi tratata cu maxima seriozitate si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea detaliilor necesare.

Nu ezita sa ne contactezi, nu te costa nimic !